divendres, 18 de desembre de 2009

Tancament del bloc de treball personal.

Doncs ja hem acabat.

Aquest semestre la veritat es que s'ha fet considerablement curt.

Al ser alumnes de primer, entre que ens hem adaptat a la facultat, unes coses i les altres,... quan ens hem volgut adonar, ja hem acabat el primer trimestre.

Respecte l'assignatura de GITIC, crec que m'ha estat d'utilitat, ja que m'ha ensenyat a utilitzar diferents programes, dels quals o bé ja tenia uns minims coneixements d'ells com el power point, o bé d'altres que no coneixia i he apres a fer funcionar com el windows movie maker, o el wimp.

Crec que hi han hagut sessions de molt profit i que el dia de demà amb els apunt que he pres, espero poder ensortir-me i poder fer utilitzar alguns d'aquests programes, tant de modificar la veu, com de retocar una imatge o fer un video amb musica, o bé utilitzar programes informatics on els infants puguin jugar i aprendre alhora.

Personalment, el fet de dur a terme aquest blog, sent sincera se m'ha fet una mica pessat de dur, ja que tenia que realitzar activitats, que en algun moment han estat publicades fora de temps, a casusa de falta de temps. soc una persona on no m'hagrada portar una pagina web al dia,... o un blog com és el cas, ja que per tal de fer-ho cal fer-ho bé, dedicar-li un temps, i posar una informació amb qualitat (la qual per que sigui així cal tenir temps per buscar i investigar la informació que es vol penjar).

Una intervenció del blog per destacar?? uf aquesta és una pregunta difícil, ja que cadascuna de les intervencions té el seu treball i el seu esforç al darrere, i cadascuna d'elles, té un petit significat,..... però si haguès d'escollir dues... escolliria.... mmm...

Escolliria la intervenció de la imatge modificada, ja que va ser una de les primeres activitats que vam fer en aquesta assignatura, i hi vaig dedicar molt de temps, ja que havia canviat mai les propietats d'una imatge i hem sembla que és una cosa molt interessant.


Una altre intervenció que escolliria, seria l'analisi de l'anunci, o bé el video que vam realitzar amb el windows movie maker, però com que m'haig de decidir per un dels dos... hem decideixo pel video que vam fer apartir del movie maker. Ja que va ser un archiu que vam crear amb molta il·lusió, ja que apartir de fotos, i diferents seqüencies d'imatges filmader per nosaltres mateixes sense cap mena d'unió, les vam acabar unint, vam tallar els trossos que creim que no havien de sortit, i vam posar diverses musiques de fons, intentant que quadres la musica amb la imatge. Tot seguit i un cop finalitzat aquest video, vam haver de modificar el pes d'aquest per tal de poder penjar-ho, perque sinó era massa gran i no ens deixava.

En un principi en comptes de la imatge modificada havia escollit les imatges que vem fer que es movessin amb el power point, jo havia dibuixat un nuvol que fugia dels nuvols i un llamp d'una bona tempesta, peró depenent de l'ordinador que ho obro o sem veu o no es veu,... i com que no me la vui jugar, he pensat en posar la de la imatge modificada per se una de les primeres activitats que vam fer per a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada