dissabte, 5 de desembre de 2009

Aprenentatge i TIC

bé doncs l'altre dia a la sessió de GITIC, vam fer fiferents activitats.
- Una d'elles va ser fer un dictat, despres ens vam canviar de lloc i vem corretgit el dictat d'un comapny subratllant aquelles paraules que creiem que estaven malament escrites. tot seguit vam tornar al nostre lloc, i vam subratllar de color blau aquelles paraules que haviem escrit bé pero el nostre company ens havia possat que estava malament.
Aquest serveix per corretgir paraules, i fer servir l'autonomia i l'auto aprenentatge dels infants.

- També hem estat probant el programa de cryon physics, serveix per a que els infants aprenguin a utilitzar el ratolí i a dibuixar figures, cal que se les ingeniin per fer que la rodona agafi a l'estrella. d'aquesta manera desenvolupen la motricitat fina al aganfar el ratolí i alhora de fer dibuixos.

- La zona clic, es una pagina on hi ha tot d'activitats per als infants. hi ha una activitat en especific que tracta sobre utillatge quimic, aquest primer ensenya els materials amb el nom correcte, despres cal ajuntar parelles, el nom amb la fotografia correcte, y despres nomes es veu la imatge i cal que l'infant escrigui el nom de manera correcte. aixó ajuda a l'infant d'una manera practica a aprendre el material de laboratori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada