diumenge, 20 de desembre de 2009

Centre Educatiu " El Zoo"

Tot i que escric una mica tard...A la setmana d'activitats, l'ultim dia, divendres, teniem que anar a visitar un centre educatiu. El centre on una companys de classe i jo vam anar va ser al Zoo de Barcelona.Un cop allà vam preguntar per si ens podien informar sobre les activitats educatives que realitzaven per als infants i quines propostes educatives tenien vers les escoles. Allà era a recepció on es compraven les entrades pel parc, i ens van dia que allà ells no ho sabien, que hauriem d'anar al departament d'ensenyament del Zoo. I enseguida ens vam possar en marxa.


Un cop vam arribar al departament d'educacó, ens va atendre una noia. Ens va donar un fulletó on explicava totes les activitats que oferien a les escoles, tant pels infants d'infantil, de primaria, de batxillerat o per fer treballs de recerca.

També ens va dir que podiem entrar a la pagina del zoo de barcelona i d'aqui anar al departament d'educació, i que aqui trobariem la mateixa informació que al fulletó que ens van proporcionar.


Personalment, he portat el llibret de propostes a la llar d'infants on treballo, i he proposat anar-hi hi poder treballar els elefants mes a fons, ja que la classe dels mes gran som els elefants. Ara fa falta que la meva proposta pugui ser acceptada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada