divendres, 13 de novembre de 2009

L'Amistat

Aquest video ha estat enregistrat per les mateixes protagonistes del video. (Estefania Mantas, Marta Vico, Mar Sanchez, Olga Garcia i Alexandra Castro), en algun moment del video vam demanar la col·laboració d'algun company de classe.

Per la creació d'aquest, el primer que vam haver de fer va ser crear un guió, saber el que voliem filmar, el que voliem representar.

Un cop realitzat aquest guió nomès ens quedava agafar una camara i posarnos mans a la feina. Mica en mica vam anar enregistrarnt les diferents escenes. Totes les escenes estan grabades a la facultat de Blanquerna.

Un cop teniem tots els fragments de video, vam haver de posarnos a un ordinardor i gràcies al programa de windows movie makes, vam poder enganxar totes les filmacions que haviem enregistrat amb la cmara de video. També vam posar una musica de fons, la qual depenent del sentit de les imatges i el que transmitiens, aquesta anava variant.

Per finalitzar, un cop vam acavar de tallar i en ganxar els fragments de video i de música, vam posa els efectes ambe els que voliem que canviesin les imatges.

I per fi teniem el nostre video finalitzat.

Però vam tenir un problema alhora de penjar-lo al blog, ja que el video nomes durava 3 minuts, però tenia un pes massa gran i el blog no ens ho permetia penjar, aixi que el vam tornar a obrir amb el programa de windows movie maker i vam reduir el seu pes.

D'aquesta manera vam aconseguir que de 712 megas que ocupava, ara pesi 12 kb.

Esperem que us agradi!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada